Com tu, amb tu!

Poch i Ruana és una pime i, com a tal, coneix de primera mà totes les necessitats i les problemàtiques a què s’enfronten cada dia els autònoms, emprenedors i petits i mitjans empresaris.

Som com tu. Per això treballem per tu i amb tu: amb proximitat, amb un tracte personalitzat i amb uns serveis adaptats a les teves necessitats.

No som una gestoria low-cost. Som seriosos. Coneixent-te, adaptem els nostres serveis i els nostres preus. Els nostres honoraris es basen en els paràmetres de la xifra de negocis, el volum dels actius i els passius, i el número de personal contractat. El preu és just per a tu i per a nosaltres.

Et coneixem. Sabem a què et dediques, les característiques del teu negoci i el volum de la teva activitat. Sabem què fabriques o quins serveis prestes, i si ho fas aquí, a Europa o internacionalment. Sabem què factures i quines despeses i quins costos se’t generen. Sabem quins actius tens: en què has invertit, què tens al banc. Sabem quins problemes tens, quins passius has d’afrontar i quines necessitats de finançament se’t presenten. Per això, estem amb tu en el teu dia a dia i en els moments importants.