Nosaltres

La missió de Poch i Ruana és oferir un servei de gestió d’alta qualitat a través d’una atenció personalitzada i a mida del client.

Fundada el 1989, a Poch i Ruana invertim constantment en tecnologia i en formació. En base a aquests dos puntals, els nostres serveis es presten amb la garantia d’una alta qualitat, la que et mereixes. La formació ens permet fer les coses bé i la tecnologia ens permet fer-les ràpid.

Tant petites i mitjanes empreses com empresaris i emprenedors autònoms disposen d’un contacte directe amb els nostres professionals i els nostres directius. Poch i Ruana és com els seus clients. Des d’aquests punt de vista presentem els nostres serveis per satisfer les necessitats de pimes i autònoms tant en l’àmbit econòmic i financer com en totes les àrees legals.

Tenim oficines a Igualada, Barcelona i Piera. Tenen les portes obertes. Quan ho necessitis, pots venir a veure’ns. Els nostres professionals sempre t’atendran. O, si et va millor, venim al teu negoci quan en tinguis necessitat.